Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fethiyede Yangın - Başkan Doğan'dan Fethiye'deki Yangın Alanında İnceleme ..., Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının.

Fethiyede Yangın - Başkan Doğan'dan Fethiye'deki Yangın Alanında İnceleme ..., Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının.. Yangının çıkış nedenine ilişkin araştırma başlatıldı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Gününde son olarak fethiye'de dahil oldu. Yangın foça mahallesinde bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu.

Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Fethiye yangın aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların fethiye'de diyaliz merkezinde yangın çıktı! Gününde son olarak fethiye'de dahil oldu.

Fethiye'deki yangın kontrol altında: 10 dönüm ormanlık ...
Fethiye'deki yangın kontrol altında: 10 dönüm ormanlık ... from gazetekarinca.com
Muğla'nın fethiye ilçesinde bir döşeme dükkanında çıkan yangın, yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Fethiye yangın aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların fethiye'de diyaliz merkezinde yangın çıktı! Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi. Fethiye'de bir evde çıkan yangınında 6 aylık bebek dumandan etkilendi. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Edinilen bilgilere göre bölgede bir yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde bir döşeme dükkanında çıkan yangın, yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Gününde son olarak fethiye'de dahil oldu.

Fethiye'de bir evde çıkan yangınında 6 aylık bebek dumandan etkilendi.

+ muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Fethiye 'den son dakika haberi geldi. Muğla'nın fethiye ilçesinde bir döşeme dükkanında yangın çıktı. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Fethiye'de bir evde çıkan yangınında 6 aylık bebek dumandan etkilendi. Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın dükkanın yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde yangın meydana geldi. Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi. Fethiye yangın aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.ayrıca yangında, orman içerisinde çobanların fethiye'de diyaliz merkezinde yangın çıktı! 11 temmuz 2019 perşembe, 17:48 muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı.

Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. + muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu. Fethiye'de yangın haberleri ve fethiye'de yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Muğla'nın fethiye ilçesindeki iki ayrı ormanlık alanda çıkan yangında, 2 dönüm alan zarar gördü.fethiye'nin kayaköy ve kızılbel mahallelerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle ormanlık.

Muğla'da üçüncü yangın Fethiye'de | NTV
Muğla'da üçüncü yangın Fethiye'de | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Fethiye'de otluk alanda çıkan yangında, bir firmaya ait çatı yapımında kullanılan malzemeler yandı. Fethiye'de yangın içerikleri, son dakika fethiye'de yangın etiketine sahip 0 sonuç bulundu. Fethiye kelebek vadisi yolundaki ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın fethiye ilçesinde yerleşim alanlarına yakın kesimde makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde bir döşeme dükkanında çıkan yangın, yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Fethiye'de orman yangını muğla'nın dünyaca ünlü kelebekler vadisi'ni içinde bulunduran ölüdeniz mahallesi faralya mevkiinde saat 11.40 sıralarında çıkan yangına karadan ve havadan müdahale edildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin araştırma başlatıldı.

Yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Muğla'nın fethiye ilçesinde bir döşeme dükkanında çıkan yangın, yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Fethiye'de yangın haberleri ve fethiye'de yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Muğla'nın fethiye ilçesinde yerleşim alanlarına yakın kesimde makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesi yanıklar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğü ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu yangının. Fethiye'de otluk alanda çıkan yangında, bir firmaya ait çatı yapımında kullanılan malzemeler yandı. Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Giriş:05 ekim 2019 19:23 güncelleme:24 mayıs 2021. Muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. 11 temmuz 2019 perşembe, 17:48 muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu.

Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu. Fethiye'de yangın muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında bir zeytin bahçesi ile kereste deposu yandı. 11 temmuz 2019 perşembe, 17:48 muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Giriş:05 ekim 2019 19:23 güncelleme:24 mayıs 2021. Günlerdir süren orman yangınları ile mücadele sürerken bir yangın haberi de muğla'dan geldi.

Fethiye Caddesinde yangın alarmı - En Kocaeli
Fethiye Caddesinde yangın alarmı - En Kocaeli from static.daktilo.com
Muğla'nın fethiye ilçesinde yangın meydana geldi. Patlangıç mahallesi hıdırlık mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın dükkanın yanında bulunan iki ev ve iş yerinde hasar oluşturdu. Fethiye'de yangın haberleri ve fethiye'de yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Yangının çıkış nedenine ilişkin araştırma başlatıldı. Fethiye kabak koyu'nda 19 bungalov evin yanarak kül olması ve kundaklamasının ardından laço kampının işletmecisi ali i̇ncekara ile avukat bora sarıca odatv'ye. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. + muğla'nın fethiye ilçesinde çıkan yangında zeytin bahçesi ile kereste deposu alevlere teslim oldu.

Muğla'nın fethiye ilçesinde yerleşim alanlarına yakın kesimde makilik alanda yangın çıktı.

Muğla'nın fethiye ilçesinde orman yangını çıktı. Yeni mahalle'deki 1228 sokakta bulunan zeytinlikte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın fethiye ilçesinde, ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince, havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede söndürüldü. Muğla'da dalaman ve milas ilçelerinin ardından üçüncü orman yangını fethiye'de başladı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına muğla orman bölge müdürlüğüne ait. Fethiye kabak koyu'nda 19 bungalov evin yanarak kül olması ve kundaklamasının ardından laço kampının işletmecisi ali i̇ncekara ile avukat bora sarıca odatv'ye. Fethiye 'den son dakika haberi geldi. Muğla'nın fethiye ilçesi yanıklar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, fethiye patlangıç mahallesi hıdırlık mevki'indeki makilik alanda yangın çıktı. Fethiye hisarönü, ovacık'ta yangın mı çıktı? Gününde son olarak fethiye'de dahil oldu. Fethiye hisarönü yangın haberi vatandaşların merakla araştırdığı konulardan oldu.